Sikring og overvågning

 

Der findes flere måder at sikre dit hjem eller din virksomhed på mod tyveri og ved brand…

Tyverialarm
Vil du gerne sikre dit hjem mod indbrud? Så invester i et alarmsystem.

Det reducerer risikoen for den ubehagelige oplevelse, det er at få ubudne gæster.

Det er hverken dyrt eller besværligt at få et alarmsystem til dit hjem eller virksomhed. Vi har udført mange installationer af tyverialarmer ofte kombineret med kameraovervågning – eller videoovervågning, som mange kalder det.

Adgangskontrol
Med adgangskontrol kan du gøre dit hus eller virksomhed nøglefri. Du bestemmer, hvilke områder familien eller medarbejderne skal have adgang til i huset/virksomheden.

Få et uforpligtende besøg af vor sikringskonsulent og lad os vende mulighederne sammen.

Brandventilation
Automatisk brandventilation fjerner røg eller varme fra en brændende bygning. På den måde sikres røgfrie flugtveje, risikoen for overtænding mindskes og røg- og brandudbredelsen reduceres. Desuden bliver det lettere og sikrere for brandvæsenet at trænge ind i bygningen.

Ring og hør mere om mulighederne med et ABV-anlæg.

Varslingsanlæg
Med et varslingsanlæg øger du personsikkerheden i tilfælde af brand. Anlægget informerer personer i bygning om at bringe sig i sikkerhed. I en bygning med mange mennesker, som skal anvende samme flugtvej, er varslingsanlægget medvirkende til en hurtigere evakuering.

Varslingsanlægget består af en central med indbygget nødstrømsforsyning, klokker/sirener samt varslingstryk forsynet med glas for at undgå fejlaktivering.

Få hjælp og vejledning

Kontakt os og tal med vores sikringskonsulent om installation af sikring og overvågning af dit hjem, din virksomhed eller bygning. Eller send os et par stikord i formularen i linket herunder.