Salten El – Kompetente og ordentlige elektrikere

 

Salten El ApS er en solid, moderne og innovativ virksomhed med 15 veluddannede og motiverede medarbejdere.

Vi ligger godt placeret i Them i det midtjyske tæt på trafikknudepunktet. Herfra har vi serviceret både private og erhvervskunder fra Silkeborg til Horsens, Hammel, Aarhus og Brædstrup i mere end 60 år.

Den gode dialog…
Salten El ApS lægger vægt på dialog med dig som kunde fra start til slut. Vi har god erfaring med, at det sikrer et godt samarbejde og resultat.

Vi planlægger en opgave nøje og arbejder struktureret, så materialerne er til stede, når servicearbejdet begynder. Det reducerer omkostningen for dig, når vi bruger arbejdstiden effektivt og har et minimum af spildtid. Vi øger din konkurrenceevne som virksomhed.

Vi er kendt for ikke at gå på kompromis med den håndværkmæssige udførelse og servicen.

Emma Gad – Vi gider også
Vi vægter desuden de gamle dyder som almindelig høflighed hos vores medarbejdere. Du vil derfor opleve dem som behagelige mennesker, når de kommer ud til dig. – Og så rydder de pænt op efter sig.

Kvalitetssikring
For at opretholde vores autorisation som autoriseret elinstallatør skal vi have et Sikkerheds- og Kvalitetsstyringssystem (KLS-system)

KLS-Systemet bruges for at sikre, at der sker færre ulykker og fejl i forbindelse med el-installationsarbejdet og er din tryghed for en korrekt el-installation.

Vi løser alle slags el-opgaver
Vi yder dagligt professionel og god service til vore erhvervs- og privatkunder. Opgaverne spænder fra traditionel el- og hvidevareservice til el-opgaver i forbindelse med nyt køkken eller bad, store og små ombygninger, moderniseringer til større entrepriser.

Vi løser også opgaver indenfor netværk, kamera- og videoovervågning, tyveri- og brandsikring, kraft-installation, ventilation, energioptimering, solceller/varmepumper og el-eftersyn.

Du må altid ringe eller skrive

Kontakt os på 8684 7733 eller udfyld formularen, hvis du har brug for veluddannede og erfarne elektrikere.