Bæredygtige energiløsninger

 

Bæredygtige energiløsninger er noget der i høj grad er på tale i denne tid, og af god grund. Der kan være mange penge at spare ved, at skifte til klimavenlig energi eller grøn energi.

Lad os tjekke dit energiforbrug og præsentere dig for en beregning over besparelserne i el-, vand- og gasforbrug.

Som certificeret Energiagent kan vi finde energispild, implementere klimavenlige energiløsninger og eftervise besparelser. Udgangspunktet er selvfølgelig i optimering af dit produktionsanlæg.

Solceller
Solceller er stadig en sund investering for din økonomi og ikke mindst klimaet. Benyt dig af vores store ekspertise på området og kontakt os for god og ærlig rådgivning om mulighederne og økonomien i investeringen.

I dag leverer vi solcelleanlæg til sommerhuse, parcelhuse, erhvervsejendomme, børnehaver og idræts- og svømmehaller. Det store solcelleanlæg, der er placeret på Svømmecenter NordVest i Silkeborg er bl.a. leveret af os.

Vi forhandler solcelleanlæg fra de anerkendte leverandører SolarWorld og bruger Inverter til anlæggene fra tyske SMA.

Er du sikker på, at du får nok ud af dit solcelleanlæg?
Lad os lave en uvildig måling og visuel gennemgang af dit anlæg og få vished for, at det leverer den mængde strøm, som du blev lovet ved købet – enkelt og professionelt.

Kontakt Salten El ApS på tlf. 8684 7733 eller info@saltenel.dk for at få lavet en ydelsestest på dit solcelleanlæg. Testen bliver leveret som en skriftlig rapport.

Varmepumper
Varmepumper udnytter akkumuleret varme i jorden eller i luften til at opvarme din bolig.

Hvis du har et ældre og udslidt oliefyr, kan det være en fordel at skifte til jordvarme eller en luft til vand-varmepumpe. Men det er vigtigt at vælge den rette størrelse pumpe og det er vi uddannet til at rådgive dig om.
Når anlægget er installeret, kræver det ikke meget vedligehold. Det er dog lovpligtigt at få det tjekket en gang om året og det er en god idé at lade installatøren foretage tjekket.

Bemærk, at du skal have tilladelse af kommunen til at installere et jordvarmeanlæg.

Vil du vide mere om bæredygtige energiløsninger? Skriv til os og få mere information om, hvordan du kan reducere energiforbruget i din virksomhed eller i dit hjem.

Vi hjælper dig med at beregne, hvor hurtigt du kan tjene investeringen hjem.

Udfyld formularen i linket herunder.